Magazin

Meniu pagini

De peste 6 de ani, New York Dental va ofera uniforme medicale profesionale care emana eleganta si stil.

Primul nostru magazin de uniforme, incaltaminte medicala si produse de igiena orala, New York Medical, a fost inaugurat in martie 2020.
Am remarcat lipsa unui magazin de uniforme medicale pe piata clujana, care sa ofere atat produse si servicii profesionale, cat si o experienta placuta si interesanta clientilor pretentiosi. In alegerea locatiei (str. Motilor nr. 16, Cluj-Napoca), am tinut cont de proximitatea locului de munca al clientilor, precum si de usurinta cu care se poate ajunge din orice colt al orasului. Pentru a completa experienta de shopping am lansat site-ul newyorkmedical.ro, conceput pentru toata gama de uniforme, halate, costume medicale, incaltaminte medicala precum si accesorii de protectie a personalului medical, indiferent de specializare.

Vizitati magazinul nostru si bucurati-va de servicii de top. Personalul din magazin va va ajuta in alegerea tinutei medicale potrivite in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Va oferim uniforme din materiale antimicrobiene/antifluide, materiale usoare sau ultrarezistente, cu buzunare multiple si bine plasate, precum si accesorii si incaltaminte medicale, produse de care orice profesionist din domeniul medical are nevoie.

Cautati o solutie care sa ofere angajatilor dumneavoastra o imagine profesionala si unitara? Oferim o serie de avantaje pentru achizitii de grup, potrivita organizatiilor de orice dimensiune, de la un cabinet mic pana la o clinica mare.
Contactati-ne si echipa New York Medical va va indruma in alegerea celei mai bune solutii.

Branduri comercializate: Dickies Medical, Cherokee Uniforms, Elle Medical Appareil, Heartsoul, Suecos.