Lupe cu oculare HDL 3.0x rama Tempo

Cod:
HDL3.0Tempo
Brand:
Orascoptic
14.000,00 lei
  • La acest produs ai Transport gratuit
  • Transport gratuit la comenzi peste 300 lei
Descriere

Lupe compacte cu o magnificare de 3.0x. Ofera un camp vizual foarte larg si o claritate a imaginii foarte buna. Cu un design compact si usor, HDL 3.0x este una dintre cele mai usoare lupe chirurgicale disponibile.

Se pot folosi in orice domeniu: stomatologie, tehnica dentara, chirurgie, micro-mecanica.

Specificatii

Zoom: 3.0x

Distanta de lucru: se personalizeaza individual pentru fiecare utilizator

Latime camp: 7.90 cm

Adancime camp: 13.97 cm

Greutate (cu rama Victory): 48.70 g

Orascoptic a fost si este un pionier in industria opticii medicale de peste 36 ani, proiectand lupe atat pentru domeniul stomatologic cat si pentru cel chirurgical, dar si lumini.

  • Fiecare dintre lupere Orascoptic este executata manual, cu precizie meticuloasa si sunt personalizate pentru geometria faciala individuala a utilizatorului, asigurand o rezolutie optima in cel mai larg si mai profund camp de vizionare.
  • Lupele Orascoptic au fost proiectate avand ca scop performanta si confortul, avand bratele ramelor superflexibile, usor de ajustat si pernitele de pe nas reglabile. Suplimentar, prin ajustarea unghiului de declinare al lupelor se obtin un confort si o postura mai bune ca niciodata.

Montarea ocularelor se poate face si pe ramele: ErgoEdge, Flack 2.0, Rydon, Victory sau XV1

Nota: Pretul afisat este pentru lupe cu oculare HDL 3.0x, rama Tempo. Pretul poate varia daca se opteaza pentru prescripte de dioptrii sau se alege o alta rama.

Vezi toata descrierea
Caracteristici
Producator Orascoptic