Lupe cu magnificare ajustabila EyeZoom Mini

Cod:
EyeZoomMini
Brand:
Orascoptic
19.000,00 lei
  • La acest produs ai Transport gratuit
  • Transport gratuit la comenzi peste 300 lei
Descriere

Lupele EyeZoom Mini ofera doua nivele de magnificare, permitand medicului sa modifice zoom-ul intre 2.5x si 3.5x. Lupele sunt create in colaborare cu specialistii in optice de la Konica Minolta. Au o rezolutie deosebita a imaginii datorita tehnologiei de tip high-definition. Folositi o magnificare mai mica pentru proceduri dentare de rutina si magnificari mai mari pentru proceduri complexe.

Se pot folosi in orice domeniu: stomatologie, tehnica dentara, chirurgie, micro-mecanica.

Specificatii

Zoom: 2.5x/3.5x

Distanta de lucru: se personalizeaza individual pentru fiecare utilizator

Latime camp: 10.10 cm/8.10 cm

Adancime camp: 12.10 cm/9.60 cm

Greutate (cu rama Victory): 73.7 g

Orascoptic a fost si este un pionier in industria opticii medicale de peste 36 ani, proiectand lupe atat pentru domeniul stomatologic cat si pentru cel chirurgical, dar si lumini.

  • Fiecare dintre lupere Orascoptic este executata manual, cu precizie meticuloasa si sunt personalizate pentru geometria faciala individuala a utilizatorului, asigurand o rezolutie optima in cel mai larg si mai profund camp de vizionare.
  • Lupele Orascoptic au fost proiectate avand ca scop performanta si confortul, avand bratele ramelor superflexibile, usor de ajustat si pernitele de pe nas reglabile. Suplimentar, prin ajustarea unghiului de declinare al lupelor se obtin un confort si o postura mai bune ca niciodata.

Montarea ocularelor se poate face si pe ramele: ErgoEdge, Flack 2.0, Rydon, Victory sau XV1

Nota: Pretul afisat este pentru lupe EyeZoom Mini, rama Tempo. Pretul poate varia da se opteaza pentru prescripte de dioptrii sau se alege o alta rama.

Vezi toata descrierea
Caracteristici
Producator Orascoptic